Puzzle "Mister Watch" (25 piese)

WMS0000752
1 Reviews
Stoc disponibil
58,99 RON

"Mister Watch" compus din 25 piese, ajuta la dezvoltarea inteligentei copiilor.

Dimensiuni puzzle: Diametru 50 cm. 

VIDEO "Mister Watch"

Cunoașterea numerelor - Puzzle-ul ceas permite copiilor numărarea anumalutelor de pe fiecare imagine din dreptul fiecărei ore/minut. Este cel mai bun mod de a dobândi cunoștințe perceptuale despre numere.

Mister Watch - Formă rotundă că un cadran ceas, copiii pot atinge orele sau minutele (prin mișcarea minutarului și al orarului), astfel copiii noștri pot învață ceasul mai ușor și într-un mod plăcut.

Animale drăguțe - Lăsăți copiii să arunce o privire asupra animalelor imprimate pe puzzle-uri, ilustrații originale, compoziția completă, culori luminoase și confortabile, permițând copiilor să-și facă prieteni printre aceste animale mici și să călătorească în spațiul de artă.

Jumbo Puzzles - Dimensiunea mare și formă rotundă a ceasului, ajută copiii la o mai ușoară recunoaștere a imaginilor care compun acest puzzle și la a învață să folosească ceasul prin joacă.

Ora fericită - Am ambalat jucăria ceasului într-o cutie de carton robustă, gata de cadou sau ușor de transportat în casă bunicilor sau a prietenilor! Copiii învață cunoștințe în ore fericite petrecute împreună cu familia sau prietenii.

Vârstă: 3+

Pentru: băieți / fetițe

Specificații:

·       Material de cea mai bună calitate, ecologic, sigur și netoxic

·       Compus din 25 de piese

Avertismente: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucăria/produsul poate conține piese mici care se pot înghiți sau inhala existând pericolul de sufocare sau nu este potrivită copiilor mai mici de 3 ani. Nu lăsăți ambalajele jucăriilor la îndemână copiilor. Îndepărtați orice ambalaj al produsului înainte de a-l oferi copilului.Păstrați instrucțiunile și etichetele pentru referințe viitoare.

Varsta
3+ Ani
28 Produse
2018-10-18
1 Reviews

Excelent
M-am jucat împreuna cu fetita mea, a fost ff distractiv. După ce am poziționat toate cifrele exact ca pe un cadran de ceas, am luat toate cartonașele la numărat, sa descoperim câte animăluțe sunt pe fiecare și sa căutam corespondentul cifrelor in ordine crescătoare. Foarte bun!
on

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat pentru comparare