Garantia Hippo-jucarii se bazeaza pe onestitate, transparenta si incredere rciproca!

Garantiile sunt oferite de S.C. Sovereign Toys S.R.L., Sediu Social Com. Stefanestii de jos, Sat Stefanestii de jos, Complex Cosmopolis, Soseaua de Centura 52, Str. Europa Nr.1, Bl. A9, Ap. 101, 077175, Romania, inregistrata la Registrul comertului cu numarul de ordine J23/3776/09.08.2018, CUI 39734339.

Garantiile se acorda astfel:

Produsele de uz curent (de exemplu jucarii din plastic, jucarii din lemn, jucarii din plus, puzzle, etc.) nu beneficiaza de garantie de folosinta (comerciala).

Totusi, daca jucaria de uz current se deterioreaza si iti doresti una noua, ne poti contacta si cu un discount de 10% vei primi una noua in termen de 30 de zile calendaristice de la achizitionare. Cheltuielile de transport fiind suportate de catre client in ultimele 16 zile calendaristice din cele 30 de zile in care poti primi o jucarie noua cu un discount de 10%.

In cazul masinilor teleghidate, oferim o garantie de 90 de zile calendaristice de la achizitionare.

Garantia cuprinde defectiuni mecanice de functionare din fabrica (bateriile incorporate pot fi schimbate in termen de 90 de zile calendaristice de la data achizitiei).

Va rugam doar sa pastrati factura electronica primita pe mail la achizitionare, care va avea rol de certificate de garantie. De asemeni, va rugam pastrati ambalajul pe care l-ati primit la achizitionare intr-o stare buna.

Pentru returnarea jucariilor teleghidate, se aplica politica de retururi de 14 zile calendaristice pentru primele 14 zile calendaristice in care se constata defectul de fabricatie. Dupa cele 14 zile, costurile de transport vor fi suportate de client pentru restul perioadei de garantie.

Daca totusi masina teleghidata achizitionata, se defecteaza din cause independente de fabricant, nimic mai simplu. In termen de 90 de zile, putem repara produsul contra cost. Costurile reparatiei vor fi communicate in prealabil clientului si daca se ajunge la o intelegere privind aceste costuri, reparam masina in cel mai scurt timp posibil pentru tine.

Din pacate nu intra in termenii de garantie defectiunile cauzate in urma unei activitati mecanice aplicate asupra masinilor teleghidate. Actiuni mecanice pot fi, lovituri cu corpuri contondente, arderea, imersiunea in apa a jucariei, inteparea rotilor cu corpuri ascutite, impactul cu corpuri contondente (pereti, bolovani, copaci, etc.).

Daca totusi de intampla asa ceva, ne puteti contacta si discuta termenii reparatiilor explicate mai sus. Pentru orice nelamuriri, vas tam la dispozitie prin canalele de contact oferite pe site la sectiunea contact cat si pe facebook.

Adresa site: www.hippo-jucarii.ro

Adresa Facebook: https://www.facebook.com/pg/Hippo-Toys-255179375182608/shop/?ref=page_internal

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat pentru comparare