Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Pachetele sunt trimise a doua zi de la primirea comenzii și sunt expediate prin FAN Courier cu urmărire și livrare fără semnătură. Dacă preferați livrarea prin Fan Courier Extra cu semnătură obligatorie, va fi aplicat un cost adițional, astfel că vă rugăm să ne contactați înainte de a alege această metodă. Orice metodă alegeți, veți avea o legătură pentru urmărirea online a pachetului dumneavoastră.

Pentru comenzile primite sambata sau duminica, acestea vor fi procesate Luni dimineata.

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Costul procesării este fix, în timp ce costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costurile de livrare. Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

Va recomandam sa folositi denumirile localitatilor din lista propusa in campul "Localitate" la introducerea adresei. De asemeni va rugam sa nu scrieti numele localitatii cu diacritice. 
Dupa introducerea primelor 3 litere, puteti alege numele localitatii Dumneavoastra din lista afisata.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

Puteti estima costurile transportului accesand link-ul de mai jos.

https://www.fancourier.ro/en/estimare-cost/

Pentru orice nelamuriri, ne-am bucura daca ne-ati contacta, atat telefonic cat si in scris.

 
Adresa de mail este: office@hippo-jucarii.ro

Numarul de telefon: 0726 766 811

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat pentru comparare